HTML

Örökké veled, de ne csalj meg!

Ez egy Tokio Hoteles blog, próbálkozok az írással, remélem tetszeni fog! Szívesen fogadok minden véleményt kivéve a rossz indulatút nem! Köszönöm ha olvasod, és örülök ha tetszik! Puszi!

Friss topikok

  • Kata: Szia! Nekem nagyon tetszik,pedig nem vagyok TH rajongó.Na szóval írd,én imádok ilyneket olvasni,én... (2008.06.28. 16:24) ::: 17. rész :::
  • Zyt@: naon jó rész :)) ügyi vagy kivi vok a kövire puxy :) (2008.05.01. 12:01) ::: 16. rész :::
  • Amybaby (törölt): nekem is nagyon teccik ügyes vagy...pusy (2008.04.22. 15:35) ::: 15. rész :::
  • Th-fan: Szija. Nekem is nagyon tetszik a storyd:) Remélem folytatod. Pusz:) (2008.03.25. 20:35) ::: 13-14. rész :::
  • Tom fan (bejjuska): Szejja Zsúm. Naon teccik, ez a réx, mint a többi.. rem sokáig lex folty. Pucc:) (L) (2008.03.21. 15:02) ::: 12. rész :::

Linkblog

::: 9. rész :::*+18*

2008.02.24. 22:57 Zsucaa*TH*4ever

Csak Bea kedvéért, mert ahogy látom szinte csak ő komizik, de ha nem kapok komit tényleg abba fogom hagyni! ÉS amíg legalább 10 komit nem írtok nem lesz több rész!


Miután szét váltunk csak mosolyogni tudtunk egymásra. Vissza mentünk az asztalhoz, de láttuk h a két „bűntársunk” igencsak elfoglaltak.

 

  • Ahogy látom igencsak élvezik egymás száját, upsz akarom mondani társaságát. – mondtam mikor megláttam h mit csinálnak(gyengébbek kedvéért csókolóztak xD) Nem is mentünk inkább oda, nem akartuk őket zavarni. Inkább hazafele vettük az irányt, de előtte Tom küldött Billnek egy smst, h ne aggódjanak értünk. Hazafele sétáltunk kézen fogva, és nem szóltunk egymáshoz. Én hirtelen megtörtem a csendet.
  • Annyira jó most itt lenni veled. – mosolyogtam rá, mire ő is elmosolyodott.
  • Épp én is ezt akartam mondani. – nézett rám mosolyogva, és átkarolt. Így mentünk teljesen hazáig.  Mikor a ház elé értünk és megálltunk a bejárati ajtóba, Tom megcsókolt. Mikor szétváltunk csak rámmosolygot. Bementünk a házba, lefürödtünk(külön) majd a nappaliba leültünk dvdzni. Mind 2en pizsamába voltunk, és mikor vége lett a filmnek kikapcsoltuk a tvt, és a sötétben beszélgettünk. Hirtelen hallottuk h nyitódik a bejárati ajtó, meg nevetést hallottunk. Judy és Bill jött meg kéz a kézben. Meg is lepődtünk. Nem tudták h ott vagyunk, és Bill hirtelen magához rántotta Judyt majd megcsókolta. Mi nagyon meglepődtünk, de nem akartunk zavarni, ezért inkább csendben maradtunk, de Tom tüsszentett halkan, én hülye meg…
  • Egészségedre! – nagy hangosan és a számra csaptam.
  • Khm, Zsu ti vagytok itt? – nevetett fel Judy.
  • Ó nem a mikulás! – mondtam én is nevetve. – Na de álljunk csak meg! Ti meg mit csináltok itt? Hee? – miközben felkapcsoltam a lámpát, és felhúztam a szemöldököm.
  • Ööö hogy mi? Ööö semmit, csak…- dadogott Judy de Bill közbevágott.
  • Csókolóztunk, mert járunk. – Bill vigyorogva, Judy meg csak pirult.
  • Áháá, nem is volt olyan nehéz kimondani mi? – vigyorgott Tom.
  • Hát nem, de ahogy látom ti se unatkoztatok:D – mondta Judy vigyorogva.
  • Hát nem, miért is unatkoznánk? – mondtam majd lesmároltam Tomot és közben a kanapén magamra rántottam.
  • Öhm akk mi nem is zavarunk! – mondta halkan Bill majd felszaladtak az emeletre. Tom és én csak csókolóztunk tovább. Úgy éreztem h itt az idő, igaz nemrég még nem így gondoltam, de éreztem h Tom tényleg komolyan gondolja. Nem tudtam neki ellenállni. Tom nem csinált semmit csak csókolt. Én benyúltam a felsője alá. 1 boxer meg egy nagy felső volt rajta, rajtam meg egy francia bugyi meg Tomnak egy felsője. Mikor benyúltam a felsője alá kérdően rám nézett. Én meg csak vigyorogtam, magamhoz rántottam és megint megcsókoltam. Hirtelen ellöktem magamtól, és felálltam. Ott hagytam és a lépcsőhöz mentem, felálltam az első fokra majd megfordultam. Rávigyorogtam és az ujjammal h jöjjön ide hozzám.

Meglepődött, mert nem erre számított, mert tök komoly voltam amikor ellöktem magamtól. Lassan odajött hozzám, és én magasabb voltam nála:D:P(mert egy lépcsőfokkal feljebb álltam:D) Átkarolta a derekam, és fel nézett rám. Én meg simogattam az arcát, és lehajoltam hozzá, majd egy lágy puszit adtam a szájára. Kicsit felhúzta a felsőmet és megpuszilta a hasam. Majd felfele haladt de a mellemig húzta csak a felsőt és addig is puszilgatott. Nagyon tetszett a dolog és jól esett. Még a hasamat puszilgatta de én felemeltem az állát és ismét megcsókoltam. Felállt ő is arra a lépcsőfokra ahol én voltam. Elkezdtem puszilgatni a nyakát amit ő nagyon élvezett és a fenekemet kezdte el simogatni. Ránéztem vigyorogva és mondtam : „Az nem cica h simogatni kell” – még mindig vigyorogtam. Ekkor hirtelen belemarkol a fenekembe, én meg csak nyögtem egyet és még 1x rávigyorogtam. Most ő hajolt oda hozzám és egy pici szájra puszit adott, épp h összeért a szánk. Hirtelen felkapott az ölébe és felvitt a szobánkba. Mikor benyitottunk a szobánkba, vagyis az én szobámba, de meg lepődtünk és az ajtóba ledermedtünk. Én egyszer csak elordítottam magam…

  • Hééééé! Ez nagyon véletlenül az én szobám, a további perverz dolgaitokat kéretik a saját szobátokban végrehajtani! – kiabáltam az ágyamon félmeztelenül fetrengő Billnek és Judynak.
  • Öhm…khm…mi…csak…- motyogott Bill.
  • Nincs csak! Nem érdekel minket h mit akartatok csinálni, csak az h húzzatok át a másik szobába! – mondta Tom vigyorogva.
  • Öhh, oké! – mondta Judy és már ott se voltak.
  • Végre hogy elmentek! – mondtam Tomnak, majd szembe fordultam vele és ismét megcsókoltam. Végig csókolóztunk amíg az ágyhoz nem értünk, és rádőltünk az ágyra és ott folytattuk tovább. Ekkor hirtelen kopogtak…
  • Mi a faszom van? – kérdezte Tom full idegesen!
  • Bill vok! Bocs de ott hagytuk a, ööö, óvszert! Kiadná valamelyikőtök? – kérdezte Bill tök zavarban az ajtó mögül.

Tom kiadta neki az óvszert és visszajött hozzám, de előbb az ajtót kulcsra zárta. Mikor az ágyhoz ért akkor nagyon meglepődött. Elaludtam. Nagyon elszomorodott, látni kellett volna azt a kis szomorú pofiját….nagyon édes volt:D Leült mellém az ágyra és csak meredt maga elé. Én hirtelen elmosolyodtam és a nekem háttal ülő Tomot átkaroltam.

  • Na mi van? Csak nem azt hitted h elaludtam? Ilyen könnyen feladod? – kérdeztem tőle vigyorogva.
  • Héé, nem adom fel csak azon gondolkodtam h hogy kelcselek fel h nekem is jó legyen!:D – vigyorgott majd hirtelen megfordult, végig döntött az ágyon és felém hajol, csak milliméterek voltak a szán között.
  • Na persze! Én is ezt mondanám! – mosolyogtam rá. Erre ő megcsókolt és ismét benyúlt a pólóm alá, és simogatni kezdett mindenhol, ami nekem nagyon jól esett. Benyúltam a pólója alá, ás a hátát kezdtem el simogatni, és egyre feljebb húztam a felsőjét, majd egy könnyed mozdulattal levettem róla és eldobtam. Erre ő csak rám vigyorgott, majd felcsúsztatta a felsőmet és a hasamat ismét elkezdte csókolgatni, de most nem állt meg a mellemnél, hanem levette rólam a felső, és már csak melltartó meg franci bugyi volt rajtam. Egy puszit nyomott az egyik mellemre, aztán a másikra. Én rá vigyorogtam majd  hirtelen megfordultam és hason feküdtem.
  • Most mivan? – kérdezte tőlem értetlenül.
  • Maszírozz meg! – vigyorogtam rá.
  • Jajj nemár! – mondta de már alig bírt magával.
  • Naa, lécike! – néztem rá *boci* szemekkel.
  • Najó! – mosolygott majd hozott testápolót, és rányomta a hátamra majd bele masszírozta a hátamba, és elkezdte puszilgatni a hátamat. A masszás és a puszik is jól estek. A csípőmet elkezdte puszilgatni majd szájjal(!) kikapcsolta a melltartómat. Én erre csak nagyon néztem…hátdena van benne tapasztalata:D Ekkor ismét hátra vágtam magam. Tom jól végigmért majd ismét megcsókolt. Szépen lassan és érzékien lehúzta rólam a bugyit is, én benyúltam a boxere alá és megsimítottam a fenekét, erre ő rám nézett és felhúzta a szemöldökét * az nem cica h simogatni kell* vigyorodott el a végére, majd belemarkoltam a fenekébe mire ő úgy mint én felnyögött. Én meg odadobtam neki egy *nalátodrámisígyhatott* pillantást. Ismét magamhoz húztam és megcsókoltam majd hirtelen fordítottam a helyzeten és én voltam felül. Hirtelen Tom ideegsen rám nézett.
  • Nincs óvszer nálam! – nézett rám rémülten, mintha az élete múlna rajta xD!
  • Nyugi! Bízd ide! – odamentem a pénztárcámhoz és kivettem egy óvszert belőle. – Vész esetére, mint pl ez:D – mondtam vigyorogva mire ő is elvigyorodott, de már nem engedte h én legyek felül. Elintézte a gumit, és rám feküdt, majd belém hatolt. Először nagyon lassan mozgott, és érzékien, minden egyes mozdulatot kihasznált, hogy mind a kettőnknek nagyon jó legyen. Majd egyre gyorsabban mozgott, és én hamarabb jutottam fel a csúcsra, majd jött ő. Ezek után fáradtan, izzadtan, és lihegve dőlt rám, majd mikor egy kis erőt gyűjtött, ledőlt rólam és szorosan magához húzott. Mind a ketten nagyon ki voltunk fáradva. De Tom jobban, hisz szinte csak ő kényeztetett engem, és nem engedte h én is csináljak vmit.
  • Tom! Miért nem engedted h én is kényeztesselek kicsit? – kérdeztem tőle, egyk is idő hallgatás után.
  • Mert, nem. Majd legközelebb bepótoljuk. Most így volt a tökéletes! – mondta mosolyogva. Így aludtunk el, egymás karjaiban, és mind a kettőnk a másikkal álmodott. Reggel én keltem hamarabb és felvettem Tomnak az eldobott felsőjét, meg visszavettem a bugyimat, amit a lámpán találtam meg, mivel Tom eldobta tegnap este:D Mentem le a lépcsőn, és épp ekkor csengettek. Kinyitottam az ajtót és Leo állt az ajtóba.
  • Szia! – köszöntem neki, kómásan.
  • Hali! Na mizu? Mivolt Tommal? – kérdezte.
  • Hát…- és folytattam volna de Tom épp akkor jött le a lépcsőn.
  • Ne cssss, ott jön várj! – mondta majd megcsókolt, amit Tom látott is. Én eltoltam magamtól Leot, és Tomra néztem.
Akk véleményeket ide v az mailcímemre: zsu.th.91@citromail.hu 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tokiohotelesen.blog.hu/api/trackback/id/tr8353149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amybaby (törölt) 2008.02.24. 23:35:03

jaj ne hogy befejezd én is olvasom ám!!!!!Sztem tök jó nekem teccik!!!!pusy!!!!:)

Zsú(újj szerki!) 2008.02.25. 14:58:39

Nagyon jó ez a rész mint a többi:) És a kedvemért foltytasd. Biztos sokan olvassák csak nem írnak komit, mert hülyék:) Pedig nagyon jóóóóóóóóó:) Pusza Zsúm:)

Zsucaa*TH*4ever 2008.02.25. 19:08:22

hát ha kapok legalább 10 kommentet akkor írom tovább, addig nem lesz rész ,és 2hét mulva ha nem gyűlik össze végleg befejzem! de köszike azért a véleményeket és köszi h írtatok! pusy!

Zyt@ 2008.02.26. 19:37:33

és én is olvasom, igaz h csak most írok ide kommentet előszőr, de naon jó storykaz írsz, rem. h folytatni fogod, pussy
süti beállítások módosítása