HTML

Örökké veled, de ne csalj meg!

Ez egy Tokio Hoteles blog, próbálkozok az írással, remélem tetszeni fog! Szívesen fogadok minden véleményt kivéve a rossz indulatút nem! Köszönöm ha olvasod, és örülök ha tetszik! Puszi!

Friss topikok

  • Kata: Szia! Nekem nagyon tetszik,pedig nem vagyok TH rajongó.Na szóval írd,én imádok ilyneket olvasni,én... (2008.06.28. 16:24) ::: 17. rész :::
  • Zyt@: naon jó rész :)) ügyi vagy kivi vok a kövire puxy :) (2008.05.01. 12:01) ::: 16. rész :::
  • Amybaby (törölt): nekem is nagyon teccik ügyes vagy...pusy (2008.04.22. 15:35) ::: 15. rész :::
  • Th-fan: Szija. Nekem is nagyon tetszik a storyd:) Remélem folytatod. Pusz:) (2008.03.25. 20:35) ::: 13-14. rész :::
  • Tom fan (bejjuska): Szejja Zsúm. Naon teccik, ez a réx, mint a többi.. rem sokáig lex folty. Pucc:) (L) (2008.03.21. 15:02) ::: 12. rész :::

Linkblog

::: 11.rész:::

2008.03.16. 22:03 Zsucaa*TH*4ever

Hali! Na újra itt vagyok! Ez egész hosszú lett! Nemtom mikor lesz újra rész ,mert még meg kell írni és mostanába nincs sok időm! Majd lesz vmikor! Háj! Véleményeket ide v az emailre:zsu.th.91@citromail.hu


  • Héé! Menjünk a fiúk után, és lepjük meg őket! – mondtam mosolyogva.
  • Oké menjünk, de utána szálljunk is le róluk, nehogy azt higgyék h mindig a nyomukban vagyunk. – mondta az ó de megfontolt Judy:D(bocs de ezt muszáj volt! Sorry Judym!:D)
  • Oké, akkor go! – mondtam majd összekaptuk magunkat, 3man csajok és mentünk utánuk. Mikor megérkeztünk a disco elé, elkezdett görcsölni a gyomrom. Mondtam a többieknek, de el is múlt hamar, tehát bementünk a discoba, és leültünk egy asztalhoz. Hirtelen megpillantottam Tomot, és egyedül állt a tömeg közepén, majd mosolygott egyet, és azt hittem h rám, de tévedtem. Egy lány felé indult, majd mikor odaért hozzá átkarolta a derekát, és elkezdett vele táncolni. A keze le csúszott a lány derekáról a fenekére, én meg csak ledermedten néztem hogy táncolnak. Épp a lány volt nekem háttal, Tom meg velem szembe, mikor felnézett és az asztalnál megpillantott engem. Teljesen lefagyott, én meg felálltam és kimentem a discoból. Nagyon ideges voltam és meg tudtam volna fojtani Tomot, de azt se érdemli meg h hozzászóljak. Hirtelen valaki megragadta hátulról a karom, mire én csak lendületből egy taslit adtam az illetőnek, mert tudtam h Tom az és tudtam h meg akarja majd magyarázni.
  • Mi a francot keresel itt? Menj vissza a kurvádhoz! – mondtam idegesen majd megfordultam és mentem volna el de Tom megragadta a kezem és visszarántott.
  • Légy szíves hagy magyarázzam meg! – mondta de közben fogta az ütés helyét az arcán.
  • Nekem te ne magyarázkodj! Tudod mit, tudtam h nem fog ez sokáig tartani! – mondtam majd otthagytam. De még utánam kiabált.
  • És neked a tegnap este nem jelent semmit? – kiabálta utánam az út egyik oldaláról. Én a másik oldalán álltam, és visszakiabáltam.
  • Nekem jelentett, de neked nem jelent semmit, mivel ilyen könnyen eldobtad! Így mostmár engem se érdekel! Szép volt és ennyi! – kiabáltam vissza neki és utána faképnél hagytam. A csajok még ott maradtak a discoba, és írtam nekik egy smst h nem kell utánam jönni, és érezzék jól magukat. Mikor haza értem, rögtön lezuhanyoztam és bevágódtam az ágyba, bár végig bőgtem a haza utat és amíg le nem feküdtem. Este is folyamatosan sírtam és hajnali 2 fele el is tudtam nagy nehezen aludni. Reggel 12 fele keltem fel, nagy nehezen kimásztam az ágyból. Fogtam pár cuccot, meg sminket, bementem az emeleti fürdőbe, majd elkészültem. Kijöttem a fürdőből és ekkor jött ki Bea a szobájából.
  • Szia! – köszöntem neki kedvetlenül. – Mizu?
  • Hát semmi. – mondta de látszott rajta h ideges.
  • Mi a baj? Milyen volt a tegnap este? – kérdeztem, és már egy kicsit mosolyogtam, amikor Beának elfehéredett az arca.
  • Hát a tegnap este, izé jó volt, nem volt semmi, hazajöttünk és aludtunk. Nem jössz le inni egy kávét? – kérdezte és már tessékelt volna le mikor kilépett Tom a szobájából. Én teljesen ledermedtem és a sírógörcs kerülgetett. Nem tudtam h mit gondoljak, egész addig amíg Beát át nem karolta hátulról, és meg nem puszilta a nyakát. Csak egy vigyort dobott felém, nekem meg a szemembe könnyek gyűltek.
  • Öh, Zsuzsi ez nem az amire gondolsz! – mondta Bea nagyon idegesen.
  • De igen is az! – mondta Tom határozottan. – Zsuzsi, én meg Bea járunk! Nem is gratulálsz? – kérdezte és felhúzta a szemöldökét.
  • Gratulálok! – mondtam halkan majd elindultam lefelé a lépcsőn. Bea nagyon ideges volt, pedig igazából nem is rá haragudtam, hanem Tomra, hogy képes volt ezt tenni. Beát megértettem, csak azt sajnáltam h ennyire vak, h Tomnak ő sem kell többre mint én. Nem szóltam neki. Gondoltam h tapasztalja meg a saját bőrén, mert látta h Tom hogy bánt velem, és vele se fog másképp, de ő ezt nem akarta felfogni. Sírva ballagtam lefele a lépcsőn, és Bill meg Judy már lent ültek, de egyikük sem nézett rám, hisz tudták h már láttam Beát meg Tomot együtt, és gondolták h mennyire fáj nekem. Nem mertek a szemembe nézni hogy hagyták ezt. A délelőtt csendben telt. Nem szóltam senkihez. A többiek a nappaliban ültek és beszélgettek meg nevetgéltek, addig én a konyhában voltam és mosogattam. Mikor végeztem elindultam az emeletre.
  • Héé, Zsuzsi, gyere ülj le hozzánk beszélgetni! – kiabált oda nekem Tom, de tudta h mennyire fáj.
  • Nem kösz! – mondtam majd felmentem az emeletre, és úgy döntöttem h benézek a városba. Elkezdtem készülődni, és ekkor valaki kopogott az ajtón. – Gyere! – szóltam ki, és Bea lépett be az ajtón. – Mit akarsz? – kérdeztem tőle ridegen.
  • Csak annyit akarok mondani h ne haragudj rám kérlek! Én nem akartam, de miután Tom visszajött a discoba, nagyon letört volt, és elmesélte nekem a történetet, h mi volt veletek, meg elhívott táncolni, és innen már folytak az események és egyszerűen nem tudtam neki ellenállni. – mondta Bea és lehajtotta a fejét.
  • Én nem haragszom rád! Tomra haragszom h képes volt elcsavarni a fejed. És most megyek! Szia! – mondtam majd kinyitottam az ajtót és kimentem. Hirtelen visszafordultam és mondtam Beának… - Tényleg nem haragszom rád! De ne kérd tőlem h jóba legyek Tommal, mert az nem fog menni! – mondtam mosolyogva neki, de a végén már elkomolyodtam, majd megfogtam a gitáromat (azt is magammal hoztam) és elindultam lefelé a lépcsőn.
  • Hova mész? – kérdezte tőlem Tom.
  • Semmi közöd hozzá! Törődj a saját dolgoddal! – mondtam ingerültem majd kimentem az ajtón a gitárral együtt, és a parkba mentem, ahol leültem a földre, majd elkezdtem gitározni és hozzá énekeltem. Először csak a szex c. számot a Th-tól, utána jött a Spring Nicht, majd követte még sok sok szám, és mind szomorú. A végén még 1x eljátszottam és énekeltem a Spring Nicht c. számot, és a végén egy könnycsepp gördült le az arcomon. Hazafele vetem az irány, és már igen sötét volt. Mikor megnéztem a telefonom 23 nem fogatott hívás volt és 8 sms, mivel lenémítottam mert nem akartam h zavarjanak. A hívások és smsek nagy többsége Tomtól volt, írta h nagyon aggódik, de nem értem h miért! Neki ott van Bea. Mikor haza értem, Judytól és Billtől szép kis letolást kaptam, mivel nem vettem fel a telefont, de elmagyaráztam nekik h egy kis egyedüllétre volt szükségem. Szerencsére meg értették. Felmentem a szobámba és lepakoltam. Bementem a fürdőszobába egy törölközővel és elkezdtem zuhanyozni. Mikor kész lettem egy törölközőben visszaindultam a szobámba. Felöltöztem, és indultam le a nappaliba, a laptopommal együtt. Leültem a kanapéra, a laptopba bedugtam a fülhallgatómat és elkezdtem hallgatni a zenét. Így jött a zenesorrend:

 

Avril LAvigne – Kiss Me (Acoustic)

Avril Lavigne – Innocence

Avril Lavigne – Hot

Avril Lavigne – When You’re Gone

Evanescence – My Immortal

Evanescence – Going Under

Tokio Hotel – Ich brech aus

Tokio Hotel – Spring Nicht

Tokio Hotel – Der Letzte Tag

Tokio Hotel – Sex

Tokio Hotel – Schrei

……..stb.

 

És még sok sok zene volt bent, de mikor ez a pár szám végig ment akkor újra és újra beraktam Avriltól a Kiss Me-t, és énekeltem. Nem értem miért csináltam, mikor minden egyes alkalommal beraktam és hallgattam Tomon járt az eszem…”De nem lehetek belé szerelmes! Ennyi idő alatt nem! Nem akarok! Elegem van h mindig csak átver! Miért? Mit vétettem ellene? El kell felejtenem, mindenkinek jobb lenne így! De…SZERETEM!” A Szeretem szót már magamnak suttogtam. Ahogy tovább hallgattam a zenét folyamatosan az első csók járt az eszembe,az a bizonyos leitatós első csók amire alig emléxek, meg ami Andreaséknál a konyhába történt, végülis az a hivatalos „ELSŐ” csók, és az első együtt töltött éjszaka. Ekkor hirtelen valaki megérintette a vállam, én meg megijedtem és sikítottam egyet. Hirtelen kivettem a  fülhallgatót a felümből és megláttam h Tom áll a hátam mögött.

 

  • Mi a fenét csinálsz? Mi a francnak settenkedsz te a hátam mögé? – kérdeztem tőle idegesen.
  • Nyugi! Bocs! Nem gondoltam h ennyire megijedsz! – mondta tök nyugodtan.
  • De megijedtem, képzeld! – mondtam még mindig idegesen, majd visszatettem a fülhallgatót a fülembe és hallgtattam volna tovább a zenét, de Tom leült mellém a kanapéra, és én felálltam, és kikapcsoltam a laptopot, majd kimentem cigizni a teraszra.

 

Leültem egy székre, és gondolkodtam, de egy fél perc mulva valaki ismét leült mellém. Hát nem más volt az a valaki mint Tom.

 

  • Mi a fenét akarsz tőlem? Szállj már le rólam! – mondtam neki de nem néztem rá, és halkan mondtam.
  • Szeretlek. – mondta ő is halkan nekem.
  • Haha, jó vicc…csak nem vettem be. – nevettem el magam.
  • Komolyan mondtam! – nézett rám komolyan.
  • Tom, ne viccelj, mert ez nem nevetséges! Nem gondolod, h ez egy kicsit viccesen hangzik, azok után amit műveltél? Túl későn mondasz már baromságokat! – mondtam és felálltam, mivel elszívtam a cigit. Mentem volna be, de tom megragadta a karom és az ölébe ültetett.
  • Mi a fenét csinálsz? – kérdeztem tőle, és a szemébe néztem.
  • Amit a szívem diktál. – mondta majd megcsókolt, de ellöktem magamtól és ezt egy pofon kísérte. Nem mondtam semmit csak felszaladtam a szobámba és elterültem az ágyon, de megfogadtam h nem fogok sírni. Egy pasi miatt nem sírok. Tom ugyanúgy jött utánam, mint előbb. Mikor belépett a szobámba felpattantam az ágyról és elkezdtem vele kiabálni.
  • Haggyál már békét nekem! Nem bírod megérteni h nincs rád szükségem? Mi a fenét akarsz tőlem, őszintén? Örülsz annak ha fájdalmat okozhatsz nekem? Menjél Beához, őt ne bántsd meg úgy mint engem! Elegem van belőled! – ordítottam mire ő is elkezdett velem kiabálni.
  • Mi az h megbántottalak? Te hagytál ott nem? Azt se hagytad h megmagyarázzam, bezzeg én elnéztem ahogy Leot megcsókoltad, de te ennyit nem nézel el nekem? Tudod mit, sztem nekem is jobb ha úgy fogom fel a dolgot h csak egy futó dugás voltál, mert nekem erre az egész besértődősdire nincs szükségem! – mondta mire én egy óriási pofont adtam neki.
  • Takarodj a szobámból! Gyűlöllek! Tudtam én h csak átb*szod a fejem! Nem is vártam tőled mást! Tudtam h te kénytelen vagy bárkit is szeretni, bármelyik lányt tisztelni, te az összes nőt csak kurvának nézed, és kihasználod őket, majd pénzt adsz nekik. Undorító vagy! Én Leoval nem akartam azt a csókot! De te azzal a kis picsával igen…mert ha iszol nem tudod magad kontrollálni. Tűnj el innen és b*szd át még több száz lány fejét és tedd tönkre az életüket. Takarodj! Undorodok tőled! – már nem ordítottam vele.
  • Sajnálom, nem tudom h mi ütött belém. Nem akartam ezeket mondani, csak, nem…tényleg…tényleg nem tudom h mi ütött belém. – mondta és látszott az arcán a kétségbe esés.
  • Tudod miért mondtad? Mert alapból tapló vagy! Azért! És most mondom utoljára h takarodj a szobámból! – mondtam majd az ajtó felé mutatta.
  • De…
  • Takarodj!!!! – ordítottam a szavába vágva, mire ő nagy ajtócsapkodással kiment a szobából, és én elkönyveltem magamban h itt lezártam Tom Kaulitz és az én kapcsolatomat. Végleg.

 

Eltelt 3 hét…és még Tommal mindig nem békültünk ki. Ő tökéletesen elvan Beával, akivel jó a kapcsolatom, és már nem is fáj ha együtt látom őket. Úgy érzem elfelejtettem Tomot. Közben megismerkedtem interneten egy sráccal, aki nagyon aranyos. Barna rövid haja van, barna szeme, sportosan öltözködik, és nagyon édes egy teremtés, az egész pasi zabálnivaló.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tokiohotelesen.blog.hu/api/trackback/id/tr54383789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsú(újj szerki!) 2008.03.17. 14:22:09

Huhh, ez izgi volt bazz... Azt hittem rám fogx haragudni:O De szerire nem:D Szerii:D Puszka::D

Zyt@ 2008.03.17. 15:50:56

nekem is naon teccik
kivi vok a folytira
PuSsAnTs :)

Zsú(újj szerki!) 2008.03.17. 19:33:00

Szejja.. Hát télleg köcc. Naon köccc. nem gondoltam volna, hogy ien sokan olvassák. Cup:)

Zsú(újj szerki!) 2008.03.17. 19:33:33

Ezt gondolja Zsúú:) És aki nem ír komit az is olvassa:)

Zsucaa*TH*4ever 2008.03.18. 15:15:56

köszönöm szépen a dícséreteket! írtam 1 novellát is, szval aki akarja olvassa el, remélem tetszeni fog:) www.tokiohotelnovella.blog.hu pusy
süti beállítások módosítása