HTML

Örökké veled, de ne csalj meg!

Ez egy Tokio Hoteles blog, próbálkozok az írással, remélem tetszeni fog! Szívesen fogadok minden véleményt kivéve a rossz indulatút nem! Köszönöm ha olvasod, és örülök ha tetszik! Puszi!

Friss topikok

  • Kata: Szia! Nekem nagyon tetszik,pedig nem vagyok TH rajongó.Na szóval írd,én imádok ilyneket olvasni,én... (2008.06.28. 16:24) ::: 17. rész :::
  • Zyt@: naon jó rész :)) ügyi vagy kivi vok a kövire puxy :) (2008.05.01. 12:01) ::: 16. rész :::
  • Amybaby (törölt): nekem is nagyon teccik ügyes vagy...pusy (2008.04.22. 15:35) ::: 15. rész :::
  • Th-fan: Szija. Nekem is nagyon tetszik a storyd:) Remélem folytatod. Pusz:) (2008.03.25. 20:35) ::: 13-14. rész :::
  • Tom fan (bejjuska): Szejja Zsúm. Naon teccik, ez a réx, mint a többi.. rem sokáig lex folty. Pucc:) (L) (2008.03.21. 15:02) ::: 12. rész :::

Linkblog

::: 17. rész :::

2008.05.06. 23:35 Zsucaa*TH*4ever

 Hirtelen lefagyott a mosoly az arcomról, mert sajnos rémülten vettem észre hogy Tom ül előttem. Becsuktam a szemem, megráztam a fejem és ismét Bill volt ott. „Mi van velem, kezdek meg hülyülni v mi?” – gondoltam magamban. Nem foglalkoztatott tovább a dolog, fogtam magam és egy szó nélkül felmentem a szobámba. Bill nem tudta h mi a bajom és utánam jött. Megmondtam neki h most egyedül szeretnék lenni és ezért hagyott is. Nem tudtam h mi bajom van de hiányzott vmi az életemből, nem akartam bevallani magamnak de éreztem h szeretem Tomot, és amikor Billel vagyok rá gondolok. A csók utána is Tom járt a fejemben. „De miért? Miért kapom ezt? Nem akarom Tomot szeretni, nem akarom! Billt akarom szeretni, de nem megy! Egyszerűen nem megy!” – ilyen gondolatok jártak a fejemben, mikor Tom rontott be a szobámba majd odajött hozzám és szenvedélyesen megcsókolt. Ott csókolóztunk az ágyon mikor a telefonom elkezdett csörögni, és hirtelen felültem, mire észrevettem hogy egyedül vagyok a szobámban és az órám csörög, mivel felhúztam az ébresztőt este 6ra ha véletlenül elaludnék.

- A fenébe! Miért álmodok vele? Miért gondolok rá hisz NEM sze…nem sze…nem szeretem. – nagy nehezen kimondtam azt a szót de még magammal sem tudtam elhitetni, hisz tudtam h ez nem igaz. Feltápászkodtam és lemásztam az emeletről de mikor jöttem le a lépcsőn megbotlott a lábam és lezuhantam, egyenesen Tom nyakába estem. Csak lepődötten nézett rám, ahogy én is rá.

- Hé mi folyik itt? – jött ki Bill a konyhából.

- Ömm…- nyögtem(nemúgy:D) és leszálltam Tom nyakából. – Csak majdnem leestem a lépcsőn de Tom megfogott. – mondtam majd Tomra néztem.

- Ja oké, rendben van. – mondta Bill majd odajött és egy puszit nyomott a számra és vissza ment a konyhába. Ránéztem Tomra ő is rám…

- Ugye úgy volt ahogy mondtam? Csak annyi volt!? – kérdeztem tőle bizonytalanul.

- Én is ezt akartam kérdezni tőled. – mondta ő is bizonytalanul.

- Igen! Akkor csak annyi volt! – mondtam majd otthagytam, leültem a nappaliba a többiekhez. Az ülésrend úgy volt h : 1 két személyes 1 három személyes és 1 fotel volt. A két személyesbe ült Judy és Mark, A 3 személyesen Tom és Bea, a fotelben meg én ültem, majd később Bill is oda ült a fotel karfájára mellém.

- Na ma program? – szólalt meg Judy.

- Mien program? Maradjunk itthon és pihenjünk! – mondtam unottan.

- Dehogy! Ne punnyadjunk, go disco! – mondta Bea izgatottan.

- Na jó! Gooo discooo! – kiabáltam már én is izgatottan, hisz nem akartam bepunnyadni. Mindenki rábólintott és húztunk készülődni hisz már fél 7 van. Negyed 8ra mindenki elkészült. Én így néztem ki:

Elindultunk a discoba, egy Goa nevű helyre mentünk, nagyon jó helynek tűnt. Bementünk és egy sarokba eső 7 személyes asztalt be is foglaltunk:D A 3 fiú elment piáért, mi meg elkezdtünk beszélgetni a csajokkal minden féléről, de nem sokáig mivel visszaértek a fiúk. Csodálkoztam is, mivel nekem Tom hozott piát és nem Bill. Bill Beának hozta. Fura volt, de jó! Tom egy nagyon finom koktél hozott, ami elég ütős is volt. A második után már kezdtem szédülni. Még legalább 1 órát iszogattunk és beszélgettünk, addig amíg mindenkinek nem lett „jó” kedve:D Én már az 5ödik koktél után éreztem h nincs minden rendben:D Kicsit elveszítettem a fonalat de jól éreztem magam:D…ha értitek mire gondolok:D(akinemazígyjárt…:Dnajónem szóval becsiccsentettem elég szépen:D) Felálltam és bementem a tömegbe. Mindenki kb. olyan állapotban volt mint én, tehát ma este nemhiszem h lesz féltékenykedés:D Mindenki egyedül húzott be a tömegbe kivéve Judy és Mark, ők maradtak az asztalnál és „elfoglalták” egymást:D Én találtam magamnak egy pasit, vagyis inkább ő talált rám, miközben egyedül táncoltam a parketten. Elkezdett velem táncolni, de kb. 10 perc után vki elhúzott onnan a pulthoz. Mikor megálltunk akkor láttam h Tom az. Kért nekem még1 italt, meg még 1et és még + kb. 2őt:D az utóbbi 3mat én kértem h kérje ő csak az elsőt kérte magától:D (megfogalmazás5ös:D) Már nagyon jól voltam de még meg bírtam állni a lábamon, mert Tom az utóbbi 3mat úgy kérte h kicsit gyengébb legyen, h nehogy rosszul legyek! Mikor végeztem az italokkal Tomot behúztam a tömegbe táncolni. Először egy lassú szám ment amin össze ölelkezve táncoltunk, utána egy pörgősebb, majd mikor elfáradtam leültem a helyünkre. Az asztaltól láttam h Bill épp egy másik csajjal smárol…elég ideges lettem, de látszott rajta h ő is eléggé felöntött a garatra, és nem is idegesítettem magam hisz akkor én is megcsalhatom akár Tommal…ha sikerül. Bár mikor ezeket gondoltam nem voltam tiszta, józanul nem gondolkodnék ilyeneken. Felálltam, megkerestem Tomot és a nyakába borultam. Már alig bírtam a lábamon állni. Tom annyira nem volt berúgva mint én, de azért ő se volt semmi. Megfogott és kivitt a discobol, de előtte írt egy smst Billnek h haza húztunk. Tom a nyakába vette a karomat, ő meg átkarolta a derekam és így indultunk útnak. Sokat nevettünk az úton, és a parkhoz értünk. Ott leültünk egy padra kicsit pihenni. Fel álltam és elmentem pisilni egy bokor mögé mert már nagyon kellett. xDxDxD

Mikor végeztem kimentem a bozótosból és mikor visszaértem a padhoz nem volt ott Tom. Körbe néztem de nem láttam sehol. Dűlöngészve elkezdtem keresni a parkban, de sehol nem találtam, ezért kezdtem már kicsit beparázni h hova tűnt.  Hirtelen megragadta valaki hátulról a karom és nekinyomott egy fának majd befogta a számat hogy ne sikítsak. Mikor kinyitottam a szemem láttam hogy Tom az és nagyon megnyugodtam.

- Te hülye barom! Miért kellett ezt csinálni? Tudod hogy megijesztettél? – kérdeztem tőle miután levette a kezét a számról.

- Bocsi szivi, de nekem is pisilni kellett, és elhúztam majd itt találtalak meg. – mondta már majdnem nevetve.

- Ja oké. De miért nyomtál a fának? – kérdeztem már én is nevetve mert még mindig eléggé ártott a pia:D

- Nem tudom, de így jó. – felelte, majd nyomott egy puszit az arcomra. Én átkaroltam a derekát és szorosabban magamhoz húztam. Én is nyomtam egy lágy puszit az arcára. Ő közelebb hajol és egy puszit nyomott most a számra, majd rám nézett. Én csak mosolyogtam majd most én pusziltam szájon, és utána nem húzódtam el tőle hanem közel maradtam az arcához. Mind2en elvigyorodtunk, mire én megharaptam az ajak piercingjét ami neki eléggé tetszett, és megcsókoltuk egymást. Mind2en ugyan arra gondoltunk így egyszerre csókoltuk meg egymást. Ez hiányzott már az életemből, ez a csók, ez a tapintás, ez a piercing(:D), ez az illat. Csak öleltük egymást és csókolóztunk, nem tudom h mennyi idő telhetett el, de szinte csak 1 pillanatnak tűnt.

- Menjünk haza! – mondtam mosolyogva, majd ismét felvettük az átkarolós pozíciónkat, és go hazafele. Mikor haza estünk, ledőltem a 3 személyes kanapéra, lerúgtam a cipőimet és az oldalamra fordultam. Tom oda jött a kanapé elé és leguggolt. Csak mosolyogtam rá, ő meg ismét szájon puszil, én meg nem engedtem el hanem megcsókoltam. – Nem kéne ezt csinálnunk! – mondtam a csók után.

- Nem érdekel! – mondta majd felkapott és nagy nehezen(épphlenemgurultunk) felvitt az ölében a lépcsőn a szobámba. Ott lefektetett az ágyon, és ismét megcsókolt. Mivel részegek voltunk nem történt semmi, hanem még sokáig csókolóztunk, utána meg elaludtunk.

 

Na hali! Megszületett ez a rész is!ツ Remélem tetszik! Kérem a véleményeket! Pusy!

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tokiohotelesen.blog.hu/api/trackback/id/tr74457603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsucaa*TH*4ever 2008.05.06. 23:44:53

a képeket holnap rakom bele!

Zyt@ 2008.05.07. 13:16:27

naon teccik
kivi vok a folztira
puxy :)

Tami 2008.05.26. 16:24:27

Szia!
Naon ügyi vagy. Mikor lesz rész?

Kata 2008.06.28. 16:24:20

Szia!
Nekem nagyon tetszik,pedig nem vagyok TH rajongó.Na szóval írd,én imádok ilyneket olvasni,én is írok. Please write!^^

Sok sikert!
Pussz:

Kata
süti beállítások módosítása