HTML

Örökké veled, de ne csalj meg!

Ez egy Tokio Hoteles blog, próbálkozok az írással, remélem tetszeni fog! Szívesen fogadok minden véleményt kivéve a rossz indulatút nem! Köszönöm ha olvasod, és örülök ha tetszik! Puszi!

Friss topikok

  • Kata: Szia! Nekem nagyon tetszik,pedig nem vagyok TH rajongó.Na szóval írd,én imádok ilyneket olvasni,én... (2008.06.28. 16:24) ::: 17. rész :::
  • Zyt@: naon jó rész :)) ügyi vagy kivi vok a kövire puxy :) (2008.05.01. 12:01) ::: 16. rész :::
  • Amybaby (törölt): nekem is nagyon teccik ügyes vagy...pusy (2008.04.22. 15:35) ::: 15. rész :::
  • Th-fan: Szija. Nekem is nagyon tetszik a storyd:) Remélem folytatod. Pusz:) (2008.03.25. 20:35) ::: 13-14. rész :::
  • Tom fan (bejjuska): Szejja Zsúm. Naon teccik, ez a réx, mint a többi.. rem sokáig lex folty. Pucc:) (L) (2008.03.21. 15:02) ::: 12. rész :::

Linkblog

:::2.rész:::

2008.02.08. 18:11 Zsucaa*TH*4ever

Előző részből:

Kikértük a kulcsot és mentünk fel a lakosztályunkba. Nagyon nagy volt és nagyon szép. 4 csillagos szálloda volt, és anyáéknak ez volt az ajándék, egy egész hetet itt lehettünk Judyval ketten és mindent ők fizettek. Még Judyval kihasználtuk a szálloda szolgáltatásait(medence,szauna,masszőr,pedikür,manikür..) mind ingyen és el is telt a nap. Eltettük magunkat holnapra mert akkor lesz a koncert.

 .....................................................................................

Eljött a koncert napja. A koncert este 6kor kezdődik és 8ig tart, tehát h bekerüljünk az első sorba már délelőtt ott kell lennünk a Syma előtt. Én már 8kor felvoltam és elkezdtem készülődni, és közen Judyt is felébresztettem. Elkészültünk és mentünk is le ez volt 11kor. A recepciós megállított minket és egy kártyát nyomott a kezünkbe mind2őnknek…

 

  • Ha visszajönnek ezt mutassák fel, mert nagy lesz itt a nyüzsgés és csak így engedik be önöket! Viszlát. – mondtam ajd elviharzott.

Mi nemtudtuk h mivan de elraktuk a kártyát. Odaértük a Syma elé ahol egyre több és több TH fan kiscsaj volt. Nagy sok várakozásra de elérkezett a 6óra. Beengedtek minket és mi már rohantunk is, az első sorban kaptunk pont helyet. Ott játszott Tom előttem, pont előttem és rám rá pillantgatott, én meg csak mosolyogtam rá, és ő meg vissza. Úgy éreztem mintha csak nekem játszott volna, na de leszálltam a földre mert ez a sok százezer tini közül pont nekem? KIZÁRT! Mikor lejátszották a számot, azaz a Monsoont akkor jött a Schrei, ahol köztudott h Bill legtöbször felhív egy szerencsés kiscsajt aki énekel vele. Láttam h Tom odasúg vmit Billnek és ő meg rám nézett és mosolygott egyet. A kiscsajok mellettem persze rögtön „ jaj láttátok h rámmosolygott, áhh biztos engem hív fel a színpadra” blablabla…hátna elképzelhető volt ezis! Judy oldalbabökött.

  • Sztem rád mosolygott nem ezekre itt! Meg Tom is mintha csak neked játszott volna4 Láttam ám h szemeztek! Kis sunyi. – Vigyorodott el Judy.
  • Bolond vagy? Pont nekem? Az kizárt! Szal szállj le a földre! – mondtam neki de ekkor…
  • Figyelj jön erre Bill, sztem téged hív fel a színpadra! – Bill megállt előttünk a színpadon és beszélt a közönséghez „ És most egy leányzót felhívok aki majd énekel velem…sötöbö”
  • Nem engem fog! Szal nem is reménykedek. – de mikor ezt kimondtam.
  • A leányzó akit felhívok itt áll előttem! – mondta Bill és akkor rámmutatott. Én teljesen lefagytam, és ránéztem Tomra aki csak vigyorgott rám, Bill mellől. A biztonságiak segítettek felmenni a színpadra, nem voltam annyira ideges, mert tudom h nem annyira rossz a hangom(EGO:D) és így nem bőgök nagyot. És csak mosolyogtam Billre és Tomra is, majd hátranéztem és Gustavnak meg Georgnak is biccentettem ami „sziát” jelent!:D
  • Nos akkor jöjjön a SCHREI!!!! – és Bill beleordított a mikrofonba mire Tomék elkezdtek játszani mindent beleadva.

Elkezdtünk énekelni, kaptam egy külön mikrofont. Persze csak a refrént énekeltem Billel. A csajok sikítoztak, iszonyat jó volt a hangulat. A szám végén mindenkit megöleltem csak Georgot meg Gustavot nem mert ők messze voltak. Odajött hozzám az egyik biztonsági és le akart kísérni, de ekkor Tom a kezembe nyomott egy pulcsit összehajtva amin az összes tag aláírása volt, ja és az övé volt a pulcsi. Megköszöntem beraktam a táskámba és lementem. Vissza álltam Judy mellé, pont oda visszatettek:D A koncert többi része jól telt, nagyon jó volt a hangulat, Judy nem is kérdezősködött mert az arckifejezésem árulkodott mindenről:D Tommal tovább szemeztem, nemtudtam h miért csinálja de tetszett. Mikor a koncertnek végelett elindultunk kifelé és a hotelhez értünk. Nagy tömeg lánycsapatba botlottunk a bejáratnál, és rögtön tudtuk h a fiúk is itt vannak. Átverekedtük magunkat, majd be akartunk menni, de 2 nagy hegy(biztonságiőrxD) eléénkált. „Jaaa a kártya!” kaptam a fejemhez, és elkezdtem keresni a kártyát ami felkell mutatni(amit a recepciós adott). Judy is kapcsolt és ő is megkereste, nagy nehezen megtaláltuk és felmutattuk. A biztonságiőrök az ajtóig bekísértek és utána visszamentek a tömeghez. Hallottunk pár átkozódást a hátunk mögül néhány csajtól, de csak nagyképűen rájuk vigyorogtunk mikor már bentvoltunk(üveg volt az ajtó:D) Valahogy nem izgatott minket h hol lehetnek a srácok, mert gondoltuk fáradtak és szükségük van pihenésre, nameg ebbe a nagy szállodába sose találjuk meg őket, így nyugovóra tértünk. Én nem tudtam aludni ezért fél 11fele felkeltem Judy mellől aki már javában aludt, felöltöztem és lementem a bárba szétnézni. Leültem a pulthoz és rendeltem a kedvenc piámat Bacardi narancsot(imádom) és iszogattam, amikor hallottam h valaki bejött a bárba és tőlem pár székkel ő is leült a pulthoz és kért valami piát. Nem láttam h ki volt az mert elgondolkodtam Tomon h mi is volt ez a szemezés éscsak meredtem magam elé.  Észbakaptam és felnéztem magam elé, ahol a pult mögött a falon végig tükör volt és megláttam hogy az a személy aki bejött előbb a bárba nem más volt mint Tom Kaulitz. Lassan ránéztem, és ő is rám majd elmosolyodott. Valószínűleg felismert h én vok az a csaja koncertről. Én visszamosolyogtam majd elfordítottam a fejem de hallottam h feláll és leült mellém. Mikor odanéztem ott ült közvetlenül mellettem. Elkezdtünk beszélgetni mivel tudok perfektül németül(sulin kívül játunk Judyttal és 5ösre vizsgáztunk).

  • Hogy kerülsz te ide? Azt hittem h soha nem látlak többet, milyen kicsi a világ! – mondta Tom és vigyorgott.
  • Hátja, tegnap este érkeztünk meg bnőmmel ide, mert a sznapomra a szüleimtől ezt a kis kikpcsolódást kaptam, és bnőmet is hozhattam, nővéremtől meg a jegyeket. – meséltem neki.
  • És a bnőm is ien gyönyörű mint te vagy? – kérdezte sunyi vigyorral. Én elpirultam eléggé… - Nocsak! Csak nem elpirult ez a gyönyörű lány? – kérdezte majd közelebb jött.
  • Ööö nem csak meleg van itt… - próbáltam mentegetőzni.
  • Ja persze…meleg:D – vigyorgott. – Én pl fázom:D
  • Én nem:D – szórakoztam vele, meg ő is velem:D Iszogattunk még, beszélgettünk, sokmindent megtudtunk egymásról. Rendes srác, és nagyon jó volt vele beszélgetni meg nevetni, és vonzódtam is hozzá, de mivel tudtam h milyen „csajozós” nem igazán akartam tőle többet. Egyszer csak közel hajolt hozzám és meg akart csókolni, de elfordítottam a fejem, jelezve h nem igazán akarom. Ő ezen meglepődött, de én mégjobban meglepődtem azon amit ezután csinált és nem tudtam mire vélni…

Nos megszületett a második rész is:) Remélem tetszik:) Véreményeket, komikat ide v az emailcímemre: zsu.th.91@citromail.hu! pusy

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tokiohotelesen.blog.hu/api/trackback/id/tr17331518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bejus 2008.02.08. 18:36:36

Hát b+.. Nadon jó a sztoryd!! NAgyon ügyii vagyol!! Sok cuppp:)

Lexíí (törölt) · http://lexyke.blog.hu 2008.02.08. 20:46:01

hali!! :)
én akartam lenni az első...x( de mind1, jó a másodiknak lenni is!! xD
non jó lett ez a rész is!! :)
várom a kövit!! xP
ügyi vagy!! :)
pussa
süti beállítások módosítása